Lavendar Flying Butterfly

lördag 24 september 2011

Höstfägring!

Det är inte alltid det är så kul med "höstfägring, 5 för 100:-", men ibland blir man sugen på att köpa "mycket höst"!!Jag har en underbar korg som är lite grå i färgen och som har en sockel av zink. I den har jag gjort ett höstarrangemang som jag tycker pryder sin plats vid entrén. Prydnadskål står länge på hösten och de är så fina tycker! En del ser ut som anemoner på havets botten!



Idag har jag ont i hela kroppen efter att ha jobbat stenhårt på arbetsdagen i mitt bostadsområde. Sågade ner körsbärsträdet som så vackert har hängt ner sina grenar över växthuset...... Det gör lite ont, men efter att ha hört att det ska bli en tredje vargavinter i år så tog jag beslutet - med lite snö på de grenarna så har jag nog inget växthus till våren.....

lördag 17 september 2011

Glödande höst!

Än håller sommaren kvar sitt grepp om min trädgård och alla växterna bjuder på sin sista blomsterprakt! Här kommer lite bilder från växthus och trädgård!
Vildvinet lyser med sin röda färg utanför växthuset.
Det röda är så vackert mot det svarta fågelbadet!
Årets sista ros!
Inne i växthuset blommar alla pelargonerna fortfarande! Dessutom har sonen visat sig vara världens svampdetektor, så om det är länge sedan jag skrev ett inlägg beror det på att jag rensat svamp kväll efter kväll efter kväll efter kväll efter kväll.....!

lördag 3 september 2011

Spira till växthuset

Fick för mig att lilla växthuset behövde en toppspira! Lite trådslöjdsarbete tronar nu högst upp på lilla kära huset! Häpp!

Trevlig helg önskar